Αυτά είναι τα νέα sneakers που έχουν κατακτήσει το street style!

Δημοσιεύτηκε: 30 Δεκεμβρίου, 2023

Τροποποιήθηκε: 2 Ιανουαρίου, 2024

Τα αθλητικά παπούτσια της Adidas είναι εδώ και χρόνια τα αγαπημένα sneakers τόσο των απανταχού celebrities αλλά και των μοντέλων off duty. Την χρονιά που πέρασε τους δρόμους είχαν καταλάβει τα Adidas Gazelle με το μοντέλο Bella Hadid να τα κυκλοφορεί σε κάθε πιθανή απόχρωση. Τη χρονιά που έρχεται τη σκυτάλη παίρνει ένα άλλο διαχρονικό μοντέλο της Adidas, τα Spezial!

Η street εμφάνιση τους, τους επιτρέπει να μπαίνουν εύκολα στην πλειοψηφία των συνόλων σας χωρίς καμία παραφωνία. Το πρωί συνδυασμένα με τα jeans σας, ένα λεπτό πουλόβερ και το μακρύ σας παλτό και αργότερα φορεμένα με ένα καλσόν, μίνι φούστα ή σορτς, λευκό πουκάμισο και ένα κοντό δερμάτινο τζάκετ! Αυτό που κάνει τα street sneakers σαν αυτό πασπαρτού κομμάτι της γκαρνταρόμπας είναι η ευκολία με την οποία μπορούν να αντικαταστήσουν αρκετά άλλα είδη παπουτσιών σε ένα σύνολο. Προτιμήστε τα αντί για μπαλαρίνες, μπότες ή μποτάκια και θα δώσουν έξτρα στιλ στο σύνολο με έναν effortless cool αέρα.

Εμείς φέτος ξεχωρίσαμε το κόκκινο χρώμα, καθώς είναι ένα χρώμα που δίνει έξτρα πόντους στιλ με την τολμηρότητα του! Το κόκκινο τείνει να γίνει τα τελευταία χρόνια η πιο τολμηρά ασφαλής επιλογή για αξεσουάρ, καθώς έχει την ιδιότητα να δίνει χρώμα σε πιο γήινα σύνολα αλλά και να αναβαθμίζει πιο τολμηρά χωρίς να είναι κραυγαλέο.

Adidas Spezial

Share it!

Μετάβαση στο περιεχόμενο