Υιοθέτησε το “Officecore” look με το σωστό χειμερινό σακάκι όπως η Rosie Huntington-Whiteley!

Δημοσιεύτηκε: 11 Φεβρουαρίου, 2024

Τροποποιήθηκε: 31 Μαρτίου, 2024

Φέτος το χειμώνα το σακάκι εμφανίζεται όχι μόνο ως ένα απαραίτητο κομμάτι αλλά και ως η απόλυτη έκφραση της κομψότητας και της ευελιξίας. Και ποιος καλύτερος για να ενσαρκώσει αυτήν την τάση από το κομψό και πάντα καλοντυμένο μοντέλο Rosie Huntington-Whiteley; Αυτή τη φορά επέλεξε ένα λευκό σακάκι σε βραδινή έξοδο πάνω από ένα total black σύνολο και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

Λεπτομέρειες

Οι δομημένοι ώμοι, η λεία γραμμή και η άψογη ραφή δημιούργησαν ένα look που ήταν ταυτόχρονα σέξι αλλά και σοφιστικέ.

Styling

Αυτό που ξεχωρίζει στην τάση του σακακιού για το χειμώνα του 2024 είναι η ευκολία του να συνδυαστεί. Είτε το φορέσετε με παντελόνι με ψηλή μέση στο γραφείο, είτε το συνδυάσετε πάνω από ένα φόρεμα για μια βραδινή έξοδο, είτε το βάλετε πάνω από ένα hoodie με ένα δερμάτινο παντελόνι το σακάκι το σακάκι θα κάνει ολόσωστα τη δουλειά του δημιουργώντας ένα πετυχημένο και μοντέρνο κάθε φορά Officecore look.

Αμέτρητες Επιλογές

Τα σακάκια αυτής της σεζόν διαθέτουν μια πληθώρα υφών, χρωμάτων και σχεδίων. Από πολυτελές βελούδο έως καρό σχέδια, από έντονες αποχρώσεις έως κλασικά ουδέτερα, υπάρχει ένα σακάκι για κάθε στιλ και κάθε διάθεση. Ο πειραματισμός είναι ο κύριος παράγοντας για ένα look που θα ξεχωρίσει και δεν θα μοιάζει με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα.

Διαχρονικότητα

Η επένδυση σε ένα καλοραμμένο σακάκι δεν είναι μόνο μια ενδυματολογική επιλογή αλλά μια συνειδητή απόφαση να αγκαλιάσουμε την ποιότητα πάνω από την ποσότητα, την διαχρονικότητα πάνω από τις τάσεις τις εκάστοτε σεζόν.

Αυτά είναι τα πιο hot σακάκια αυτή τη στιγμή!

Share it!

Μετάβαση στο περιεχόμενο