Powder Hot!Το προσωπικό σας spa από την Aromatherapy Associates.

Δημοσιεύτηκε: 28 Δεκεμβρίου, 2023

Τροποποιήθηκε: 7 Ιανουαρίου, 2024

Σας παρουσιάζουμε τη σειρά De-Stress της Aromatherapy Associates: Ένα ήρεμο καταφύγιο σε κάθε σταγόνα.

Με τη ζωή μας να είναι τόσο γρήγορη, είναι ουσιαστικό να βρίσκουμε στιγμές ηρεμίας ανάμεσα στο χάος. Προσθέστε τουλάχιστον ένα προιόν από τη σειρά De-Stress των Aromatherapy Associates και ευχαριστήστε μας αργότερα!

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την Aromatherapy Associates, είναι γνωστοί για τη δέσμευσή τους στο να συνδυάζουν την τέχνη της αρωματοθεραπείας με τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης. Κάθε προϊόν είναι ένα μείγμα αγνών αιθέριων ελαίων, φυσικών συστατικών και καινοτόμων φόρμουλών σχεδιασμένων να μεταφέρουν τον χρήστη σε μια κατάσταση ευτυχισμένης αρμονίας.

Η συλλογή De-Stress

Τα προιόντα που ξεχωρίσαμε περισσότερο από την Aromatherapy Associates,

De-Stress Muscle Gel: Κουρασμένοι μύες μετά από μια μακρύ ημέρα σε αυτά τα ψηλοτάκουνα; Αυτό το μείγμα δυναμικού δενδρολίβανου, ζεστού τζίντζερ και καταπραϋντικού λεβάντα είναι πραγματικά ένα κέρασμα. Είναι σαν ένας μασέρ σε ένα μπουκάλι!

De-Stress Mind Bath & Shower Oil: Πάρτε τη συνηθισμένη σας εμπειρία μπάνιου σε ένα πολυτελές επίπεδο σπα. Οι αρμονικές δυνάμεις του άγριου χαμομηλιού, του petitgrain και του λιβανιού σε αυτό το λάδι είναι μια η πιο ευγενική χειρονομία που μπορείτε να κάνετε για το κουρασμένο σας μυαλό.

De-Stress Roller Ball: Τέλειο για εκείνους που είναι πάντα σε κίνηση. Περάστε το στα σημεία σφυγμού σας και αφήστε τον συνδυασμό του λιβανιού, του petitgrain και του άγριου χαμομηλιού να καταπραΰνει τις αισθήσεις σας.

Εκτός από την εμφανή αισθητική έλξη και τα αποδεδειγμένα οφέλη χαλάρωσης των συστατικών, αυτό που πραγματικά κάνει τη σειρά De-Stress να ξεχωρίζει είναι η ολιστική της προσέγγιση στην ομορφιά και την ευεξία. Δεν πρόκειται μόνο για να δείχνετε καλά· πρόκειται για να νιώθετε καλά από μέσα προς τα έξω. Οπότε, την επόμενη φορά που η ζωή θα νιώθει σαν ένας σίφουνας fittings, φωτογραφήσεων και εβδομάδων μόδας, θυμηθείτε ότι η ηρεμία είναι μόλις μια σταγόνα μακριά με τη σειρά De-Stress της Aromatherapy Associates. Αγκαλιάστε το και αφήστε κάθε μέρα να είναι μια κομψή, ήρεμη απόδραση.

Σημείωση: Πάντα να ελέγχετε τα συστατικά των προϊόντων και να βεβαιώνεστε ότι ταιριάζουν στον τύπο του δέρματός σας. Εάν διατρέχετε κίνδυνο, κάντε ένα τεστ σε ένα μέρος του δέρματός σας πριν την πλήρη εφαρμογή.

Shop the Products

De-Stress Muscle Gel

De-Stress Mind Bath & Shower Oil

De-Stress Roller Ball

Share it!

Μετάβαση στο περιεχόμενο