Τρία στοιχεία που θα κυριαρχήσουν φέτος σε ένα κομμάτι από το Zara (το θες σίγουρα)!

Δημοσιεύτηκε: 11 Φεβρουαρίου, 2024

Τροποποιήθηκε: 11 Φεβρουαρίου, 2024

Θυμηθείτε τα παρακάτω στοιχεία για την επόμενη φορά που θα θελήσετε να πάτε για ψώνια και θα είστε on budget! Λευκό, cut outs, blazer, φόρεμα, μίνιμαλ.

Γιατί το θέλεις;

Γιατί συνδυάζει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να το φορέσεις και σε πρωινό meeting με μια μαύρη λεπτή μπλούζα από μέσα για να το ηρεμήσεις λίγο καθώς έχει τα cut outs που μπορεί να το κάνουν κάπως τολμηρό για τις πρωινές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ όσο βραδιάζει μπορείς να αφαιρέσεις το top και αλλάζοντας απλά παπούτσια επιλέγοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα να φύγεις σφαίρα από το γραφείο για να συναντήσεις τους φίλους σου για ποτό!

Τι αξεσουάρ να βάλεις;

Σκουλαρίκια οπωσδήποτε! Ανάλογα τις αποχρώσεις που θα φορέσεις στο υπόλοιπο συνολό σου μπορείς να επιλέξεις χρυσά, ασημένια ή με χρώμα. Τα χρυσά και τα ασημένια προσθέτουν διαχρονικό glam ενώ τα χρωματιστά κάνουν το σύνολο πιο μοντέρνο και παιχνιδιάρικο!

Τι παπούτσια να συνδυάσεις;

Go bold! Ολόλευκα παπούτσια ίδια με το φόρεμα. Ακολούθησε τις προτάσεις των σχεδιαστών που επέλεξαν το total white look τόσο για το χειμώνα που διανύουμε όσο και για τις πιο θερμές ημέρες που έρχονται! Μη φοβηθείς να φορέσεις μαύρο λεπτό καλσόν. Η αντίθεση άσπρου μαύρου θα κάνει το σύνολο ενδιαφέρον!

Συνδύασε το με..

Share it!

Μετάβαση στο περιεχόμενο