Τι συμβαίνει με τα γυαλιά ηλίου του οίκου Celine;

Δημοσιεύτηκε: 30 Ιουνίου, 2024

Τροποποιήθηκε: 30 Ιουνίου, 2024

Εάν υπάρχει ένας οίκος μόδας που μπορεί να ανέβει στο βάθρο, να παραλάβει το μετάλλιο της πρώτης θέσης και να ανακηρυχθεί νικητής της χρονιάς στις προτιμήσεις των απανταχού fashion lovers, είναι επάξια ο οίκος Celine.

Το φαινόμενο των γυαλιών ηλίου του οίκου Celine στις προτιμήσεις των γυναικών, ανταγωνίζεται επάξια η αγάπη και η εμμονή που έχουμε όλοι με τα iconic πλέον Rayban Wayfarer. Για κάποιο, καθόλου ανεξήγητο λόγο, καθώς έχουν πολύ κομψό σχεδιασμό, ιδιαίτερα modern & elegant cool προφίλ και αυτό το εμβληματικό χρυσό σύμβολο, βρέθηκαν αβίαστα να μοστράρουν στα πιο δημοφιλή προφίλ των διεθνών style influencers αλλά και ανάμεσα μας στις γκαρνταρόμπες όσων αγαπούν την κομψότητα.

Το μοντέλο Triomphe εμπνευσμένο απο τις εμβληματικές τσάντες του οίκου με το χαρακτηριστικό λογότυπο, το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να είναι η επιλογή του μοντέλου Gigi Hadid σε off duty εμφανίσεις και σίγουρα αν έχουμε πετύχει κάποια από τις διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου με τη μούσα τους, Kaia Gerber, η οποία τα φοράει ακόμη και όταν διαφημίζει τις athletic συλλογές.

Γιατί τα αγαπάμε;

Γιατί έχει τολμηρή στιλιστική ταυτότητα χωρίς να είναι κραυγαλέο και χωρίς να προσπαθεί πολύ.

Γιατί το όνομα του οίκου είναι συνυφασμένο με την κομψότητα.

Γιατί αποτελεί ένα από τα key pieces που θεωρούνται επένδυση για την γκαρνταρόμπα.

Γιατί κάποια από τα σχέδια τους, είναι οριακά unisex.

Γιατί δείχνει εξίσου ελκυστικό και σύμβολο status και κομψότητας, είτε φορεθεί με ένα denim και μια μαρινιέρα, είτε με το στενό μαύρο φόρεμα σου και τις λεοπάρ γόβες σου.

Styling Tip

Μην ξεχνάς ότι το σωστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, είναι αυτό που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν θέλεις να φαίνεσαι αβίαστα cool σε ένα δημόσιο κάλεσμα, (να θυμηθούμε την Kate Moss την διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour σχεδόν σε όλα τα front rows, όλων των επιδείξεων) έχοντας στιλ και όχι κακόγουστο σνομπισμό.

Celine Sunglasses

Share it!

Μετάβαση στο περιεχόμενο